skip to Main Content

Werken bij

Bekijk onze vacatures

Ouwehand groeit. Regelmatig zoeken wij nieuwe Ouwehand Bouw’ers om ons team uit te breiden. Kunnen wij op jou bouwen? Reageer dan op de vacature die bij jou en jouw ervaring past.

Ervaren Werkvoorbereider

Locatie: Gorinchem | Fulltime
Onze werkvoorbereiders werken binnen een projectteam samen met onder andere de projectleider en de uitvoerder.
Bekijk vacature

Ervaren Werkvoorbereider

Locatie: Katwijk | Fulltime
Onze werkvoorbereiders werken binnen een projectteam samen met onder andere de projectleider en de uitvoerder.
Bekijk vacature

Technisch Projectmanager

Locatie: Gorinchem | Fulltime
Als Technisch projectmanager bij Bouwplus ben jij verantwoordelijk voor diverse verbouwprojecten.
Bekijk vacature

Ervaren Uitvoerder

Locatie: Gorinchem | Fulltime
De dagelijkse leiding op onze bouwplaatsen is in handen van de uitvoerders.
Bekijk vacature

Ouwehand Bouw Academie

Nog geen ervaring maar wil je je graag ontwikkelen bij een modern familiebedrijf en in een betrouwbare omgeving? Meld je dan aan voor de Ouwehand Bouw Academie. Wij geven talenten een kans om zich te ontplooien door een traineeship aan te bieden. Wij horen graag van je. Een mooie carrière in de bouw is dichterbij dan je denkt!

Loop stage bij Ouwehand

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage in de bouwsector met voldoende ruimte voor eigen initiatief? Dan is een stage bij Ouwehand misschien wel iets voor jou. Naast eigen verantwoordelijkheid word je persoonlijke begeleid door ervaren en professionele Ouwehand Bouw’ers. Zo kan jij binnen een korte periode je vakinhoudelijke kennis aanzienlijk vergroten. Pas jij bij Ouwehand? Lees de eisen en meer informatie over het sollicitatieproces op www.ouwehandbouwacademie.nl.

Stage lopen

Volg een traineeship

Door het aanbieden van een traineeship geven wij talent de kans om een vliegende start te maken in de bouwwereld. In zes maanden tijd geven wij net afgestudeerden een kijkje in de ‘keuken’ van Ouwehand. Als trainee doorloop je drie verschillende afdelingen en word je de gehele periode begeleid door een persoonlijke coach.

Traineeship volgen

Vernieuwend

Ouwehand is continue bezig met vernieuwen, zowel intern als op de bouwplaats. Bij de Ouwehand Bouw Academie worden zowel werknemers met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan en de nieuwe kandidaten uitgedaagd om aan hun ambitie en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Ouwehand te werken. Daarnaast werken wij met concepten zoals OB2-formule om voor opdrachtgevers betaalbare en kwalitatief goede woningen te realiseren. Zo bewegen wij mee met wat de markt vraagt, door o.a. de milieubelasting te minimaliseren en de energierekening van de woningen zo optimaal mogelijk te houden.

Back To Top