skip to Main Content

Ouwehand Bouw doet mee aan de ‘Tour de Bouw 2020’

Nog ruim een maand en dan start de vierde editie van ‘Tour de Bouw 2020’. Een prachtig event waarin de diversiteit van onze regio en de regionale bouw in het bijzonder volop tot uiting komt. Onder het motto: ‘Samen Sterk in de Regio’ fietsen wij mee om een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor Stichting Juul & Prinses Maxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker.

 

Het programma van ‘Tour de Bouw 2020’

Donderdag 9 juli 2020 zullen 20 tot 25 fietsende ambassadeurs een route van 100/150 kilometer fietsen. Deze route loopt langs verschillende bouw-/stempellocaties. ’s Avonds vindt de avondetappe plaats. Deze route is 25-80 kilometer lang en gaat tevens langs diverse stempel/bouwlocaties van regionale aannemers. Door de huidige omstandigheden worden de deelnemers verzocht om individueel mee te doen aan de Tour. Dit om samenscholing te voorkomen en toch op gepaste afstand deel te kunnen nemen.

 

Ouwehand Bouw fietst mee!

Wij willen vanzelfsprekend een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor Stichting Juul en het Prinses Maxima Centrum. Samen gaan wij de strijd aan tegen kinderkanker. Op Geef.nl is een donatieknop ingesteld. U kunt met een klik op de knop eenvoudig een donatie doen. U bent volledig vrij om een bedrag te kiezen. De doelstelling staat op €15.000,-. Via de website van Tour de Bouw kunt u zien wat de tussenstand van het reeds opgehaalde bedrag is en welke deelnemers er nog meer van de partij zullen zijn op 9 juli. Kunnen wij op uw steun rekenen?

 

Meer nieuws

Ondertekening ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ door Ouwehand Bouw

Oplossingen voor woningtekort voor uiteenlopende woningzoekenden vraagt zeker ook in…

Lees meer

Ouwehand Bouw doet mee aan de ‘Tour de Bouw 2020’

Nog ruim een maand en dan start de vierde editie…

Lees meer

Wonen in Engelse landhuisstijl – Hof van Parkrijk

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Bent…

Lees meer

PFAS-crisis, is die er nog?

Enige tijd geleden hebben wij een artikel geplaatst over PFAS…

Lees meer

Samen, Vernieuwend,
Betrouwbaar, Plezier

Wij zijn Ouwehand. Wij creëren een ruimte om je prettig in te voelen. Zo ontwikkelen en bouwen wij woningen en utiliteitsgebouwen. Gebruikers en eigenaren van deze gebouwen ervaren zelf hoe het is om te wonen en te werken in een betrouwbare en vernieuwende omgeving.

Lees meer
Logo_Ouwehand
Voorschoterweg 29
2235 SE Katwijk
T (071) 4020274
Papland 19
4206 CK Gorinchem
T (0183) 631323

© Copyright 2020 | Privacy policy | Disclaimer

Back To Top