skip to Main Content

Ouwehand Bouw doet mee aan de ‘Tour de Bouw 2020’

Nog ruim een maand en dan start de vierde editie van ‘Tour de Bouw 2020’. Een prachtig event waarin de diversiteit van onze regio en de regionale bouw in het bijzonder volop tot uiting komt. Onder het motto: ‘Samen Sterk in de Regio’ fietsen wij mee om een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor Stichting Juul & Prinses Maxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker.

 

Het programma van ‘Tour de Bouw 2020’

Donderdag 9 juli 2020 zullen 20 tot 25 fietsende ambassadeurs een route van 100/150 kilometer fietsen. Deze route loopt langs verschillende bouw-/stempellocaties. ’s Avonds vindt de avondetappe plaats. Deze route is 25-80 kilometer lang en gaat tevens langs diverse stempel/bouwlocaties van regionale aannemers. Door de huidige omstandigheden worden de deelnemers verzocht om individueel mee te doen aan de Tour. Dit om samenscholing te voorkomen en toch op gepaste afstand deel te kunnen nemen.

 

Ouwehand Bouw fietst mee!

Wij willen vanzelfsprekend een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor Stichting Juul en het Prinses Maxima Centrum. Samen gaan wij de strijd aan tegen kinderkanker. Op Geef.nl is een donatieknop ingesteld. U kunt met een klik op de knop eenvoudig een donatie doen. U bent volledig vrij om een bedrag te kiezen. De doelstelling staat op €15.000,-. Via de website van Tour de Bouw kunt u zien wat de tussenstand van het reeds opgehaalde bedrag is en welke deelnemers er nog meer van de partij zullen zijn op 9 juli. Kunnen wij op uw steun rekenen?

 

Meer nieuws

Gezinshuis Alas bereikt hoog(s)te punt!

Alkemade Bouw, luxe label van Ouwehand Bouw, bouwt naar ontwerp…

Lees meer

Ondernemersdag 071 2021

Onlangs vond de Ondernemersdag 071 plaats. Als onderdeel hiervan werd…

Lees meer

Presale start voor nieuwe woonlocatie Cosun Park in Breda

Vandaag start de presale voor Cosun I in de nieuwe…

Lees meer

Ouwehand Bouw sluit zich aan bij Circulair West. Dit is wat wij gaan doen!

In de zomer van 2020 hebben wij u al kort…

Lees meer
Back To Top