skip to Main Content

Wonen in Engelse landhuisstijl – Hof van Parkrijk

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Bent u op zoek naar een centraal gelegen woning, in een kindvriendelijke omgeving, voorzien van allen gemakken? Dan is wonen in Hof van Parkrijk echt iets voor u! Hof van Parkrijk is een nieuwe wijk in Park Triangel, een kindvriendelijke woonwijk in Waddinxveen. Omringt door water en gelegen in een groene omgeving.

 

Hof van Parkrijk

Op het punt waar het water samenkomt aan de Zuidelijke Dwarstocht, de mooiste plek van Park Triangel, realiseren wij het project Hof van Parkrijk. Hof van Parkrijk, bestaande uit 30 appartementen, 28 ruime eengezinswoningen en 7 herenhuizen is te herkennen aan de sfeervolle Engelse Landhuisstijl. In Hof van Parkrijk komen markante architectuur en energieneutraal wonen samen. Mooie, ruime eengezinswoningen en appartementen, allemaal optimaal duurzaam gebouwd en voorzien van een bodemwarmtepomp én zonnepanelen. Deze energie neutrale woningen leveren daarnaast een positieve bijdrage aan het milieu en zorgen op jaarbasis voor een lagere energierekening. Hof van Parkrijk is hét sfeervolle dorp waar het comfort en energiebesparing van nieuwbouw samenkomen.

 

Meer informatie over de verkoop van Hof van Parkrijk

De verkoop start naar verwachting in het 4e kwartaal van 2020. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het project Hof van Parkrijk? Schrijf u nu in als geïnteresseerde. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van de vorderingen rondom dit prachtige project.

 

Meer nieuws

Ondertekening ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ door Ouwehand Bouw

Oplossingen voor woningtekort voor uiteenlopende woningzoekenden vraagt zeker ook in…

Lees meer

Ouwehand Bouw doet mee aan de ‘Tour de Bouw 2020’

Nog ruim een maand en dan start de vierde editie…

Lees meer

Wonen in Engelse landhuisstijl – Hof van Parkrijk

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Bent…

Lees meer

PFAS-crisis, is die er nog?

Enige tijd geleden hebben wij een artikel geplaatst over PFAS…

Lees meer

Samen, Vernieuwend,
Betrouwbaar, Plezier

Wij zijn Ouwehand. Wij creëren een ruimte om je prettig in te voelen. Zo ontwikkelen en bouwen wij woningen en utiliteitsgebouwen. Gebruikers en eigenaren van deze gebouwen ervaren zelf hoe het is om te wonen en te werken in een betrouwbare en vernieuwende omgeving.

Lees meer
Logo_Ouwehand
Voorschoterweg 29
2235 SE Katwijk
T (071) 4020274
Papland 19
4206 CK Gorinchem
T (0183) 631323

© Copyright 2020 | Privacy policy | Disclaimer

Back To Top