skip to Main Content

Ondertekening ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ door Ouwehand Bouw

Oplossingen voor woningtekort voor uiteenlopende woningzoekenden vraagt zeker ook in de gemeente Katwijk de juiste aandacht. Een dergelijk probleem aanpakken kun je niet alleen. Daarom sluit Ouwehand Bouw zich met haar kennis en expertise graag aan bij een nieuw initiatief om de komende jaren voldoende nieuwe woningen in Katwijk te realiseren. Door het ondertekenen van het ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ is deze eerste stap onlangs gezet.

 

Samenwerken voor snelheid in woningbouwopgave in gemeente Katwijk

Alle partners zijn het erover eens: we zullen moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat er voldoende woningen voor de juiste doelgroep gerealiseerd worden in Katwijk. Om deze reden slaan wij, samen met tien andere partijen de handen ineen. Alle partners hebben een ding gemeen: iedereen heeft een rol op de Katwijkse woningmarkt als overheid, ontwikkelaar, bouwer of makelaar. Het uiteindelijke samenwerkingsconvenant is afgelopen vrijdag 18 september ondertekend.

 

De volgende stap in woningbouw in Katwijk

Nu het convenant ondertekend is, kunnen we stappen gaan ondernemen. Zo hebben wij, samen met alle samenwerkingspartners, afspraken gemaakt die ervoor gaan zorgen dat er snelheid gemaakt wordt met het bouwen van de woningen waar de grootste behoefte aan is. Op deze manier geven wij gezamenlijk uitvoering aan de woonagenda van de gemeente Katwijk. Het doel van deze samenwerking is om beter zicht te krijgen op ontwikkelingen en op de veranderende markt. Daarnaast willen wij samen belemmeringen oplossen die planontwikkeling in de weg kunnen staan.

 

Meer informatie over ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’

Wilt u meer informatie over het ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ of over de samenwerking met onze Katwijkse partners? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer nieuws

Gezinshuis Alas bereikt hoog(s)te punt!

Alkemade Bouw, luxe label van Ouwehand Bouw, bouwt naar ontwerp…

Lees meer

Ondernemersdag 071 2021

Onlangs vond de Ondernemersdag 071 plaats. Als onderdeel hiervan werd…

Lees meer

Presale start voor nieuwe woonlocatie Cosun Park in Breda

Vandaag start de presale voor Cosun I in de nieuwe…

Lees meer

Ouwehand Bouw sluit zich aan bij Circulair West. Dit is wat wij gaan doen!

In de zomer van 2020 hebben wij u al kort…

Lees meer
Back To Top