skip to Main Content
Werken Bij Ouwehand

Afstudeerstage

Locatie: Katwijk / Gorinchem | Fulltime

Ben jij bijna aan het einde van je studie? En nu op zoek naar een mooie afstudeerstage met een uitdagende onderzoeksvraag?

Bij onze vestigingen in Katwijk en Gorinchem zijn er afstudeermogelijkheden vanaf september!

Mogelijke onderwerpen/richtingen voor onderzoeken:

  • Alternatief materiaal gebruik
  • Duurzaamheid volgens de norm
  • Duurzaam qua uiterlijk na jaren
  • Prijsvorming
  • Onderhoudskosten
  • Acceptatie / voorkeur enquête onder kopers en beleggers

Wat vragen wij van je?

Wij ontvangen graag energieke studenten die eigen initiatief nemen en samen met enthousaiste collega’s en goede begeleiders zich inzetten om het afstudeeronderzoek tot een succes te maken!

Wie zijn wij?

Wij zijn een ontwikkelende bouwer en een modern familiebedrijf wat je terug ziet in de structuur en cultuur van onze organisatie. We opereren met een platte organisatie en een ‘hands-on mentaliteit’.

Onze totale organisatie bestaat uit zo’n 140 medewerkers dat bestaat uit een gezonde mix van jonge professionals en ervaren kennisdragers. Er zijn veel medewerkers met een lang dienstverband, die binnen de organisatie zijn doorgegroeid.

We zijn gericht op de toekomst en zien dat de duurzame wereld steeds sneller veranderd waarop wij voorsorteren met innovaties en flexibiliteit op gebied van nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling.

Ons werkgebied is van West Nederland tot en met Brabant waar wij vanuit twee vestigingen in Katwijk en Gorinchem de projecten aansturen en op locatie uitvoeren.

Binnen ons familiebedrijf zijn er ook veel informele activiteiten zoals bedrijfsborrels, BBQ, teambuilding en personeelsuitjes waar wij elkaar graag in betrekken.

Samengevat staan wij voor onze kernwaarden:

Betrouwbaar, ‘Samen’, ‘Vernieuwend’ en ‘Plezier

Zijn er vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons contactpersoon bij deze vacature: De heer Martin Ouwehand, martin.ouwehand@ouwehandbouw.nl 

Is deze functie echt iets voor jou? Solliciteer direct

Ben jij klaar om deze afstudeeruitdaging aan te pakken? Wacht dan niet langer en solliciteer snel. Stuur jouw motivatiebrief met CV naar vacature@ouwehandbouw.nl

Leren werken met Ouwehand Bouw Academie

Ben je ambitieus en beschik je (nog) niet over de functievoorwaarden? Kijk dan bij Ouwehand Bouw Academie, waarin wij wellicht een mooie en uitdagende carrièrestart beiden voor jong bouwend talent!

Meer vacatures

Timmerman Service

Locatie: Gorinchem | Fulltime
Ben jij de allround timmerman die wij zoeken? Bij Ouwehand Bouw Plus ben je namelijk meer dan alleen timmerman! In deze uitdagende functie is het belangrijk dat je alle voorkomende (kleine) klussen aankunt. De rol die je gaat vervullen is gericht op service-, regie- en garantiewerk.
lees meer

Hoofd Materieelbeheer

Locatie: Katwijk | Fulltime
Ons hoofd materieelbeheer is samen met de directe collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze materieeldienst. Een complete uitdagende functie met veel afwisseling in werkzaamheden.
lees meer

Ervaren Werkvoorbereider

Locatie: Gorinchem | Fulltime
Onze werkvoorbereiders werken binnen een projectteam samen met onder andere de projectleider en de uitvoerder.
lees meer
Back To Top